Kreft, og annen sykdom, Jeg er så lei nå. Lei av sykehus.Lei av og være syk.

Ikke nokk med kreft nei, Selv om den omtrent er borte,bare litt igjen, men ikke nok til og operere bort, Så fant dem ut at jeg har for mye veske i kroppen, så går på vanndrivende, Så fant dem ut at jeg hadde skrumplever, og jeg som ikke drikker alkohol. Med dårlig lever og dårlig imunforsvar som føle av Sarkoidose, så gjør dette at blodet tar snarveier, og det igjen fører til utposinger. Har store blodkar i spiserøret som er veldig kritisk. ble raskt satt opp til operasjon, Dvs Gastroskopi i narkose. Der man setter på strikk rundt blodkaren slik at dem tørker ut og strikken faller av.

1 operasjon gikk fint. Våknet uten vondt. Men smertene kom senere ved svelging av mat. Ca en mnd etterpå er jeg klar for operasjon 2. Siden det var så mange store blodkar så ble dette regnet som kritisk syk.Men det måtte gå ca 1 mnd mellom hver gang pga at dette måtte gro.( tørke ut )

Våknet etter min 2.dre operasjon, Denne gangen var jeg ikke like heldig,Vred meg i smerter.Var sikker på n oe hadde gått galt under operasjonen. Hadde sår på innsiden av leppa også. Så det viste seg at det var en komplisert operasjon denne gangen. Ble på Tønsberg til dagen etter.

Fikk skrevet ut morfin. Noe som demper smertene litt.Pga mange store blodkar må jeg igjennom en 3dje operasjon. Noe som jeg nå gruer meg til, siden jeg husker hvor smertefullt det var å våkne opp.

Vært også å tatt bilder av lunger. Får vel snart resultat av dette. Skal inn til Lungetest i Tønsberg i Desember. Så snakke med lunge lege etterpå.

Krysser fingre for at alt ser bra ut. Orker ikke mere nå. Har fått dosa mi på en måte dette året. Tar dag for dag. Mye tanker, vanskelig å tenke posetivt med alt som foregår. Og med en ensom Jul med mat som ikke smaker, da jeg ennå ikke har fått smakssansen i gang etter strålinga, Men trives man i eget selskap så er jo det greit. Spent på hva neste år bringer. Da er jeg nødt til å starte å jobbe igjen, 31.jan. Da har jeg gått syk 1 år. Å gå ned til 66 % i inntakt er helt håpløst. Så har ikke noe annet valt å hive meg rundt og starte å jobbe igjen. Så får sykdommen settes på pause…. Hvis det er mulig..

R.