Ennå ett år er forbi, og ett nytt ligger rett rundt hjørnet.

Frosten ligger i luften, isende kulde kommer med vinden.Frostdampen beveger seg sakte over vannet. Det er en nydelig landskap en tidlig Desember morgen. Kamera ligger ikke langt unna, og jeg får knipset en rekke med fine landskapsbilder.

Må sette meg inn i bilen igjen, for det er bitende kaldt. Tar flere bilder gjennom rutene på bilen, det går visst helt fint. Kjørte fra plass til plass, og masse bilder ble tatt. Selve jobben står igjen, som redigering og lagring. Foto.no er en fin ting, der kan man legge ut sine bilder og få tilbakemeldinger av andre og mere proffe hobbyfotografer. Prøv du også da vell . Det er morro !!!

Ribbe på tallerken i kveld, rakketene står klare, men ikke de rare. Bare noen som surrer rundt på bakken og gir fra seg smell, men lell, det varer ikke lenge før neste smell. Noen her og noen der, mens vi ligger i soffan og ikke våger oss ut i denne kulda, da for ialfall ikke jeg Skylda, for dynamitt smella som var i fjord utenfor stuevinduene her. Vinduene dirret og naboen svirret, sint som en tyrker, han nesten ringte til onkel politi. Lite viste jeg at dette var Idiottid…

SÅ med dette ønsker jeg alle de trette, en fortsatt God Jul og ett Godt Nytt år .